JOTEL ima probleme sa televizijom, ne rade desetine kanala!

JOTEL ima probleme sa televizijom, ne rade desetine kanala!

Foto: Jotel

Operator Jotel već nekoliko dana (od 13. januara) ima problema u radu usluge televizije, usled čega više desetina kanala emituje crnu sliku bez tona.

U pitanju su kanali čiji je vlasnik ili nosilac prava za distribuciju Telekoma Srbija ili Telekomova Arena Channels Group.

Konkretno, u prekidu su kanali Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8; Arena Sport 1x2; Arena Fight; Arena Esports; Arena Premium 1, 2, 3; NBA TV; Liverpool TV; RTS Muzika, Kolo, Zivot, Trezor, Drama, Poletarac; Hayat, Hayat+, Hayat Folk, Hayat Music, Hayatovci; K3; BN, BN2; Kuvo TV; RTRS; Superstar, Superstar 2, Agro TV; Euronews; Bloomberg Adria; Film Klub; BT; Toxic, Toxic Rap, Toxic Folk.

Nagađanja analitičara su da je došlo do promene uslova pod kojim Telekom odnosno Arena Channels Group pružaju kanale za redistribuciju, usled čega Jotel u ovom trenutku nije nastavio ugovor o redistribuciji kanala. Zvaničan stav operatora Jotel je da je došlo do prekida iz tehničkih razloga, ali bez dodatnih informacija o tome kada će problem biti rešen.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

6 komentara

Andrija
Mnogo Je Glup OVaj Jotel
Gordana
Kad pozovete operater vam odgovori da je neki veci kvar u pitanju i ocekuje se uskoro da pocne emitovanje kanala!
zoom
Vrv im traze velike pare za arenu i sve te ostale kanale.Ali to je trebalo da se resava pre isteka tog njihovog ugovora a ne u zadnji cas i sada korisnici nemaju kanale i to bez ikakve najave i obavestenja.Mene interesuje da li mogu da raskinem ugovor bez placanja penala?Cini mi se da bi trebalo da moze kao i sto je moglo sa sbb-om zbog ukidanja prve,heppy i ostalih kanala...
Deki
Sramota vec mesec dana nema 61 kanal na Jotelu bez ikakvog obavestenjai naznake da ce doci ,sreca pa mi ugovor istice aprila pa neka zajebavaju gazdu .
Dusan
Nije samo televizija, već i optika. Svaki dan nestaje na par sati. Evo i danas, nestalo pre 3h i niko se nejavlja ni na jedan broj telefona. Brojevi su fiksni, a dobije se poruka: "korisnike ke nedostupan ili je trenutno ugasio mobilni telefon". Bruka i sramota.
Dragan
Već duže vreme razmišljam da otkažem već decenijsku saradnju sa Jotelom.
Ukoliko ispostave račun u istom iznosu, za usluge koje su prepoloveljene, DEFINITIVNO.
Svaki kontakt sa operaterima je noćna mora, usred dana. Neljubaznost do bezobrazluka.
Da bih kao savesni korisnik usluga izmirio obeveze za koje mi nisu uručeni računi, ovde na teritoriji Niša, morao sam da zadnji put kontaktirm operatere iz Kruševca. Mislim da ovo neće niko ni da čita iz Jotela....