Nova ponuda MTS Antena Plus usluge: dva paketa kanala, niža cena!

Nova ponuda MTS Antena Plus usluge: dva paketa kanala, niža cena!

Foto: MTS

Operator MTS (Telekom Srbija a.d.) predstavio je novu ponudu Antena Plus usluge, koja donosi nove TV kanale, dva TV paketa, i nižu cenu osnovnog paketa, koji iznosi 499 dinara mesečno.

Podsećamo, Antena Plus je MTS-ova pay-TV platforma koja se realizuje preko trećeg, komercijalnog, multipleksa za digitalnu zemaljsku televiziju (MUX3), u saradnji sa JP „Emisiona tehnika i veze”.

Status privrednog društva „mts Antena TV d.o.o.” je promenjen, pripajanjem celokupne imovine, obaveza i zaposlenih, navedenog privrednog društva u „Telekom Srbija a.d.”, što je predstavljeno u nacrtu ugovora o statusnoj promeni

Nakon pripajanja privrednog društva, MTS je objavio novu ponudu na svom sajtu.

U okviru dva dostupna paketa, ANTENA PLUS START i ANTENA PLUS MAX, po ceni od 499 dinara odnosno 1099 dinara mesečno, koji uključuju više od 20 odnosno više od 35 TV kanala.


Kako funkcioniše MTS Antena Plus?

MTS Antena Plus usluga omogućava gledanje većeg broja TV kanala bez potrebe da korisnik poseduje pristup Internetu, i bez potrebe da se kod korisnika postavi satelitska antena.

Usluga funkcioniše putem obične TV antene koja služi za gledanje digitalne televizije po sistemu DVB-T2, korišćenjem STB uređaja ili CA modula za pristup plaćenim kanalima.

Nakon potpisivanja ugovora za MTS Antena Plus uslugu, korisnik plaća taksu za realizaciju usluge u iznosu od 1,20 dinara i tom prilikom kupuje STB uređaj ili CA modul po ceni od 1800,00 dinara koji može biti otplaćena kroz 6 ili 12 mesečne rate.

Korisnik samostalno postavlja TV antenu i povezuje STB uređaj sa televizorom kao i sa antenom i uključuje ga. Nakon skeniranja kanala, korisnik može da gleda sadržaje iz plaćenog paketa kanala.

U slučaju da korisnik poseduje TV uređaj koji podržava DVB-T2 standard i poseduje CI+ modul, korisnik se može opredeliti za CA modul, koji uključuje u televizor na predviđeno mesto, i vrši skeniranje kanala, nakon čega CA modul omogućava pristup sadržajima iz plaćenog paketa kanala.


Dostupni kanali na usluzi MTS Antena TV

Multipleks Kanal Paket
MUX1 RTS 1 HD -
RTS 2 HD
RTS 3 HD
PINK HD
PRVA HD
B92 HD
Happy
ETV Info
RTV 1 * [1]
RTV 2 * [1]
MUX2 * [2] -
MUX3 Arena Sport 1 Start + Max
Arena Sport 2 Max
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport 5
Arena Sport 6
Arena Sport 7
Arena Sport 8
Agro TV
Film Klub Start + Max
Arena Premium 1 Max
Arena Premium 2
Arena Premium 3
Toxic Start + Max
Euronews
Superstar 2
Minimax
Pink Serije
Pink Premium
Pink Movies
Dexy TV
Pink Action
Pink Comedy
Kurir TV
Pink Western
Superstar
Red TV
K1
Vesti
AMC
Antena Plus Info

[1] Kanali su dostupni samo na teritoriji Vojvodine

[2] Dostupni kanali iz regionalnog multipleksa se razlikuju u zavisnosti od teritorije na kojoj se korisnik nalazi

Više informacija o DVB-T2 tehnologiji, zonama raspodele i dostupnim kanalima iz nacionalnog i regionalnog multipleksa možete pronaći na sajtu ETV.

0
❤️
2
👍
0
😲
0
😢
0
😠
1

16 komentara

Зоран
Из мог искуства не зна се који су гори, МТС или СББ. Посебно у руралним подручјима где МТС нема конкуренцију, па се иживљавају. Због МТС-а сам дошао до Министарства телекомуникација, и просто невероватно и неочекивано, решио проблем. Чим је истекао уговор, раскинуо сам га.
Živomir
Imam Arenu+ i iste probleme kao što su ovde naveli pojedini korisnici.Imam i SBB i ništa nisu bolji.Jedna stvar im je zajednička, lopovluk.NBS je uspela da "sredi" banke (ali one su privatne), pa kada promene uslove raskineš ugovor, kredit reprogamiraš i odeš u drugu.banku.Kod ovih lopova to ne možeš jer su zaštićeni ugovorima ko "beli medvedi" a RATEL ništa ne radi i ne pokušava (MTS državni ne mogu, SBB privatan ne smeju),lepo se ušuškali mnogo ih briga za narod.A vlast ima preča posla od donošenja zakona i sredivanja ovog javašluka i pljačke.
Nedeljko Medic
Kako mogi da vas glefam medecno antene plus
Ljubinko
Ovo su klasicni Prevaranti,Daju opremu ,pa kazu dodjite po ugovor ,Pa vas zovu ,vratite ooremu ,Pa onda greska u sistemu,nemizemo aplikaciono ,Da povucemo ugovor,pa stice oprema iz Beograda,Pa obracunaju za januar uslugu,Pa storniraju uslugu,,Kopiraju licnu ,Bez moje saglasnosti,Zamislite to,Pa na posletku kada pitam sta sam kriv sto neznate ocito sta radite oni nista cute,sami prosudite kakav je odnos u pitanju njih kao distributera i nas kao potencijslih korisnika tih njihovih nazovi usluga!?Tesko se Tom njihovom Direktoru Vladanu Lucicu ,sa takvim nesposobnim radnicim,Nezalost i on bolje ne zaslužuje kada je takvim neljudima Direktor,Ljudi zivi mi i zdravi bili ma gde bili!?
Dejan
Jasno je da ne treba biti alav toliko u pocetni paket je bilo ukljuceno 5 arena kanala dabi sada smanjili na jedan.to je malo i to valjda svi vide koliko bi bilo vise korisnika da nisu alavi.vratite arene u ponudu jer je cena od 1100 dinara velika jer je 1500 eupernova sve u fulu net,tv,telefon..sbb daje za 1200 lom kanala i spotr klubova.zato,manje alavosti molim i dajte pakete za kotisnike
Zoran Pavlovic
Postovana gospodo, imam vazeci ugovor sa Antena plusom do marta 2022. godine. Ugovorena cena je 599,00 dinara. Kojim pravom ste za vreme trajanja ugovora promenili paket usluge, Dobio sam osnovni koji sada kosta 499,00 dinara.a racun koji ste poslali za mesec novembar je ponovo 599,oo. dinara s tim sto ste do 31.10.2021. na racunu pisali da je oslobodjen PDV-a po clanu 17.stav2 tacka 4 a sada ste na osnovnu cenu od 499,00 dinara dodali PDV. kako biste mi pnovo naplatili 599,00 dinara. Koliko ja znam zakon o PDV-u nije promenjen ali ste me Vi bezobrazno prevarili. Da li Vi mislite da smo svi mi glupi i nista ne znamo a samo ste Vi pametni. Sve i da je promenjen Zakon o PDV-u_Vi bi trebalo da snosite posledice jer ste potpisali Ugovor na 24 meseca kao sto sam ja kriv jer nisam procitao klauzulu u Ugovoru u kojoj stoji da mozete promeniti izbor kanala. Korisnike varate po svakom pitanju i trebalo bi da Vas je sramota, ali Vi naravno za sramotu i ne znate. Jedva cekam da Ugovor potpisan sa Vama istekne i da se oslobodim Vasih prevara.
Vladimir
Korisnik sam osnovnog antena plus paketa duži period, koji sam uzeo isključivo radi ABA lige. Sve bitnije utakmice ABA lige su prebacene na arena premium kanale!! Ovo je klasicna prevara,neprofesionalno i nekorektno od vas
Ilija
Bruka za antenu + ukinuli ste kanale a sta ste uveli? Nistaaaa. Barem da ste dali Arene PREMIUM detetu ste mi ukinuli Nikelodium i sada place a meni ligu shampiona! Lopine jedne.
Aleksandar
Veoma ste me razocarali,uslugu koristim od nedavno,u startu je izbor kanala bio zadovoljavajuci,sada to vise nije slucaj.Dodali ste gomilu Arena kanala,sto meni i nije narocito interesantno,pri tome se isti ne mogu gledati jer traze MAX paket.Sa druge strane 3 kanala koji emituju vesti?!Ukinuli ste Kitchen TV,on je bas bio sporan, zar nw?Mislim da ste sve nas doveli u zabludu i da resenhe koje trenutno namecete nije u skladu sa onim sto je u startu kada sam potpisivao ugovor bilo.Veoma neposlovno i neprofesionalno sa strane vas kao ponudjaca usluge.
Dimitrije Jovanović
Molićete nas da budemo opet vaši korisnici.
Prevaranti!!!!
Sa kojim pravom ukidate i dodajete kanale i povećavate cenu usluge.
praktično, potpisivanjem ugovora na 24 meseci mi potpisujemo sve a vi
nemate ama baš nikakvu obavezu prema starim korisnicima.
S R A M O T A !!!!!!!!
Aleksandar Kusovac
Mislim da je krajnje vreme da se Zakonom o zaštiti potrošača uvede malo "reda" među razno-raznim provajderima koji nude pakete TV i drugih usluga (mobilne telefonije), jer su korisnici ovih usluga potpuno obespravljeni. Provajderi mogu da menjaju uslove ugovora kako im se ćefne a korisnici to moraju da prihvate "hteli-ne hteli" i da redovno plaćaju ono što ne žele.
I ja sam korisnik "Antena plus" paketa i to samo zbog par programa koji su upravo ukinuti. Čim mi istekne ugovor raskinuću ga sa velikim zadovoljstvom.
Zoran Tanasković
Vi ste prevaranti korisnik sam Antene plus kada sam potpisivao ugovor ima sam 5 arena koje emitiju ligu šampiona zbog toga sam i uzimao antenu plus sad ste mi ukrali ligu šampiona i ako mi je još uvek ugovor nije istekao
Franja
Smatram da je sramota da tako odjednom ukinuti nekoliko kanala kada mi imamo ugovor na dve godine sa 49 kanala.Stvarno nije u redu što ste prevarili toliko korisnika, imajte u vidu da će pola od nas mučenika raskinuti ugovornu obavezu ako ne vratite kako je bilo.Razmislite još jednom.Srdačan pozdrav!
Milan
Korisnik sam osnovnog paketa Antena+, od skoro nemam Pink triler, pa se pitam kako je moguće da jednostrano ukidate kanale, možda sam napravio ugovor baš zbog toga...
Branko Milovanović
Smatram da je paket antena plus max sa cenom od 1100,00 din i 35 kanala neopravdano skup.Kod sat paketa sa sličnom cenom u ponudi je 150 kanala.Antena plus max zasluzuje isto, odnosno bar 50+ kanala.Nadam se da ce u MTS razmisliti o ovim cinjenicama,i poboljšati paket.
Vesna
Ugovor sa vama mi istice 29.11. Koristim Box 3.Da bih produzila ugovor,sta bi mi preporucili.Vise puta sam trazila da se poboljsa internet( prekid) i tv kabl,stalno zamrzavanje slike i zato sam najavila raskid posle 24 meseci.Ako bih presla na koaxijalni kabl,da li ce ovi nedostaci biti otkljonjeni.Sta bi za nene bilo najpovoljnije u vasoj ponudi koju bas i nerazumem najjasnije,jer ste prezentovali prilicno nerazumljivo sa gomilom podataka