Nova Total TV akcija: Gledajte na dva televizora, besplatna instalacija, 12 meseci po 899 din!

Nova Total TV akcija: Gledajte na dva televizora, besplatna instalacija, 12 meseci po 899 din!

Foto: SBB

Kompanija SBB predstavila je novu Total TV akcijsku kampanju - svi novi korisnici Total TV usluge dobijaju besplatno mogućnost gledanja televizije na 2 televizora, kao i smanjenu pretplatu od 899 din mesečno narednih 12 meseci (za korisnike EXTRA i PREMIUM paketa), besplatno servisiranje i zamenu opreme, kao i besplatan Pink promo paket narednih 24 meseca.

Korisnici koji se opredele za Total TRIO pakete, koji uključuju satelitsku televiziju, DSL Internet i fiksni telefon, dobijaju besplatno mogućnost gledanja televizije na 2 televizora, 24 meseca Pink promo paket, besplatno servisiranje i zamenu opreme, i umanjenu cenu pretplate od 1799 din mesečno narednih 12 meseci. Uz Total TRIO pakete korisnici dobijaju Iskratel Innbox V45 modem (Home Gateway), i brzinu interneta do 20/1 Mbps, kao i UniFi i UniFi Travel usluge. Uz to, korisnici dobijaju i SBB fiksni broj, i besplatne razgovore u SBB i United Group mreži, kao i aplikaciju Unifon, i besplatne napredne funkcije.

Za Total TRIO pakete neophodne su tehničke mogućnosti za korišćenje Telekomovog fiksnog telefona kao i xDSL Interneta, a dostupna brzina zavisi od dužine telefonske linije i tehničkih karakteristika terena i opreme. Korisnici na lokacijama gde postoje tehničke mogućnosti za VDSL mogu da dokupe paket „Ubrzaj NET 50” za 100 dinara mesečno, i povećaju brzinu Interneta na maksimalnih 50/1 Mbps.

Svi Total TV korisnici besplatno dobijaju EON mobilnu aplikaciju sa pravom na registraciju 3 uređaja.

Ponudu Total TV paketa kao i Total TV TRIO paketa možete pronaći na zvaničnom sajtu Total TV.

Korisni linkovi: Akcijski cenovnik, Ponuda sa cenovnikom, Programska šema, Opšti uslovi, Ugovor, Cenovnik opreme.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara