Novi MTS roming dodaci donose još povoljnije minute i gigabajte!

Novi MTS roming dodaci donose još povoljnije minute i gigabajte!

Foto: MTS

Operator MTS (Telekom Srbija) predstavio je nove roming dodatke za postpaid korisnike. 

U okviru nove ponude, korisnicima su na raspolaganju nove kategorije dodataka: Evropa NET, Planeta NET i UAE NET, kao i Evropa CALL i Planeta CALL.

U okviru Evropa NET dodataka, korisnicima je na raspolaganju 299 MB koji traju 1 dan za 299 dinara, 1 GB koji traje 3 dana za 699 dinara, 1.5 GB koji traje 7 dana za 999 dinara i 3 GB koji traju 15 dana za 1799 dinara.

Tražite najpovoljniju roming ponudu? Pogledajte naš vodič za najpovoljniji roming!

Evropa NET i Evropa CALL dodaci važe u sledećim državama: Austrija, Belgija, Belorusija, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kipar, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Malta, Monako, Moldavija, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Ukrajina i Velika Britanija. Kompletan spisak država, kao i mreža na koje treba da se povežete, pogledajte na ovom linku. 4G nije dostupan u svim državama na svim mrežama.

Planeta NET dodaci omogućavaju 1 GB koji traje 7 dana za 1099 dinara odnosno 3 GB koji traju 15 dana za 2399 dinara. 

Planeta NET i Planeta CALL dodaci važe u sledećim državama: Australija, Egipat, Gana, Gruzija, Hong Kong, Indonezija, Izrael, Japan, Južna Koreja, Južnoafrička Republika, Kanada, Katar, Kazahstan, Kina, Malezija, Novi Zeland, Saudijska Arabija, Tunis, Turska, Tajland, Tanzanija, Sjedinjene Američke Države. Kompletan spisak država i mreža pogledajte na ovom linku.

UAE NET dodatak omogućava 1 GB koji traje 7 dana po ceni od 4799 dinara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Kada su u pitanju razgovori, 25 minuta dolaznih ili odlaznih poziva u Evropi sa trajanjem od 7 dana moguće je kupiti za 1299 dinara, dok 50 minuta sa trajanjem od 15 dana košta 2399 dinara.

Planeta CALL dodatak sa 25 minuta koji traje 7 dana košta 1799 dinara, dok 50 minuta košta 3299 dinara i traje 15 dana.

Detalje Postpaid roming ponude pogledajte na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
2
😢
4
😠
0

Nema komentara