Regionalna UNA TV uskoro počinje sa emitovanjem!

Regionalna UNA TV uskoro počinje sa emitovanjem!

Foto: UNA TV

Novi regionalni multimedijski projekat „UNA TV” u decembru će započeti sa produkcijom i emitovanje programa u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, za više od 10 miliona gledalaca i korisnika digitalnih servisa. UNA na tržište donosi potpuno drugačiji pristup kreiranju informativnog programa i zabavnog sadržaja, koji je prilagođen svim starosnim grupama i celoj porodici.

Raznovrstan i kvalitetan program stvaraće brojne regionalne zvezde, TV lica i medijski profesionalci. Projekat je zasnovan na najsavremenijim digitalnim tehnologijama, i uključuje emitovanje programa u formatu visoke rezolucije, decentralizaciju produkcijskih sistema i resursa komunikacijom kroz optičke linkove i korišćenje najsavremenijih rešenja kao što su robotizovane kamere sa daljinskom kontrolom i direktnim uplink-om u cloud, interaktivne aplikacije, kao i veliki akcenat na implementaciju tehnologije virtuelne i augmentovane realnosti u produkciju.

Uz najnovija dizajnerska i tehnička rešenja, program će se realizovati i iz 4 virtuelna studija, najvećih na području cele jugoistočne Evrope. UNA je posvećena novim tehnologijama, pa će svi programi, mrežni sadržaji i aplikacija biti optimizovani za sve platforme, dok primenom najsavremenijih tehnologija UNA postavlja nove produkcijske i vizuelne standarde.

Brend UNA je inspirisan rekom Unom, koja dodiruje i spaja narode i države. Pokretač medijskog projekta je Foundcenter Investment iz Berlina. Idejni začetnik je Dejan Jocić, koji je nakon uspešne karijere TV producenta i menadžera u Nemačkoj i Srbiji osnovao Foundcenter.

Vodeći saradnik i partner u izradi koncepta je Miloš Ratković, jedan od najuspešnijih TV producenata u Sloveniji i Hrvatskoj i vlasnik produkcijske kuće Videostroj.

Direktor informativnog programa je Zoran Kusovac, sa dugogodišnjim novinarskim, uredničkim i menadžerskim iskustvom u vodećim engleskim i američkim informativnim TV stanicama i pisanim medijima, kao i pokretač prve digitalne televizije u regionu, FOX TV Srbija.

Direktor komunikacija i marketinga Aleksandar Radoš je svoju televizijsku karijeru gradio 25 godina, kreiranjem programskih sadržaja i marketinških kampanja na RTS, Prvoj i B92.

Direktorka programa Viktorija Jeftić uspešno je stvarala inovativne i popularne programe na više TV stanica u regionu: Fox TV Srbija, Prva televizija i RTS.

Direktor prodaje Marko Šobot uspešno je upravljao projektima višemilionske vrednosti u vodećim marketinškim agencijama koje posluju širom regiona - Direct Media i Publicis Media.

Direktor produkcije je Krešo Marić svoje iskustvo u najkompleksnijim produkcijskim poduhvatima sticao je na HRT, preko Nove, RTL, N1 i na mnogim nezavisnim projektima.

UNA TV počinje sa emitovanjem 21. decembra 2021. godine, u Srbiji, Hrvatskoj i BiH.

Program se u Srbiji može gledati preko operatora Telekom Srbija (MTS - iris i m:SAT, Supernova, Arena Cloud), Telenor Hipernet, Orion, BeotelNet i KBCnet.

Uz gledanje preko provajdera, biće dostupna i aplikacija za pametne telefone, uz pomoć koje će gledaoci moći da prate inovativne sadržaje sa UNA TV.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
1

2 komentara

Joha
Pa kad nepitaš za
N1 ni za Aljazera tv zašto pitaš odakle se emituje Una tv
Marko
I dalje ne kontam zasto una tv ne kaze gde ce se pratiti kanal hoce li ici na sbb operatere Ili ce na mts Kao ekskluziva a una tv app priznajem samo ako ima stream una tv hoce li sbb prihvatiti una tv Ili mts operateri Kao ekskluzivu uzimaju