Yettel ponovo najbolja mobilna mreža po testiranju Umlaut

Yettel ponovo najbolja mobilna mreža po testiranju Umlaut

Foto: Yettel

Operator Yettel objavio je saopštenje na svom sajtu gde se navodi da je kompanija Umlaut ponovo ocenila Yettel mrežu u Srbiji najboljom mrežom po kriterijumima testiranja te kompanije.

Kako navodi Umlaut, Yettel je osvojio 923 od maksimalno mogućih 1000 poena prema specijalnim kriterijuma koje primenjuje Umlaut.

Analizirano je 73.8 miliona uzoraka od 31.000 korisnika koji pokrivaju oko 96.8% stanovništva Srbije.

Partnerstvo Yettel-a i Umlaut traje već više od 5 godina, a započeto je kada su se dve kompanije zvale Telenor Srbija i P3 Group. 

Naravno, kao i svake godine, očekujemo da će svaki operator proglasiti najbolji rezultat kod svog partnera za testiranje, odnosno A1 Srbija kod Ookla SpeedTest, MTS (Telekom Srbija) kod RATEL-a i naravno Yettel Srbija kod Umlaut.

1
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
1

2 komentara

Hahaha
Hahahahahahahahahahahaha
Slobodan
Nekako ne mogu da se složim sa ovim. Yettel mreža, bar što se tiče internet brzina je najsporija od sva tri operatera. Bilo gde - van Beograda, Yettel radi loše. Brzine su uglavnom ispod 100Mbps za download čak i uz upotrebu agregacije 3 carrier-a. Jedino ponegde u Beogradu se mogu ostvariti nešto bolje brzine.

Takođe, ogromna mana Yettel-a je što imaju ogroman broj baznih stanica samo sa B20 signalom, gde su brzine prilično male i kreću se oko 10Mbps. Kako onda Yettel mreža može biti najbolja?