A1 Xplore TV - nova era zabave na dohvat ruke!

A1 Xplore TV - nova era zabave na dohvat ruke!

Foto: A1 Srbija

Sa željom da svojim korisnicima pruži vrhunsku zabavu u visokoj rezoluciji, A1 je lansirao svoju inovativnu platformu - A1 Xplore TV, koja je od ponedeljka zvanično postala dostupna u Srbiji. Ova platforma je revolucionarno rešenje za sve ljubitelje filmova, serija i sportskih događaja, omogućavajući im da uživaju u omiljenom sadržaju na svom telefonu, televizoru, laptopu ili tabletu.

Podsećamo, portal TeleSrbija je ekskluzivno otkrio namere A1 Srbija da pokrene Xplore TV platformu u Srbiji.

Xplore TV donosi bogat izbor sa preko 80 TV kanala, obuhvatajući različite žanrove i interese. Bez obzira da li volite akcione filmove, romantične komedije, napete trilere ili popularne serije, na ovoj platformi ćete pronaći sadržaj koji će vam odgovarati. Osim toga, sportski entuzijasti mogu uživati u vrhunskim sportskim događajima putem Xplore TV Sport paketa koji nudi 45 sportskih TV kanala.

Cena Xplore TV paketa je 1349 dinara uz ugovornu obavezu od 24 meseca i e-račun. Xplore TV Sport paket košta 1199 dinara, promotivno je besplatan prvi mesec, i dostupan je samo A1 postpaid korisnicima. 

Usluga A1 Xplore TV dostupna je na Samsung, LG i Hisense Smart televizorima, svim Android TV uređajima (televizori i set top box uređaji), kao i na Android i iOS mobilnim uređajima, i putem web sajta xploretv.rs

Vraćanje unazad nije dostupno za sve kanale već korisnici moraju da odaberu snimanje sadržaja. Korisnici mogu da snime najviše 50 sati sadržaja koji će im biti dostupan do 90 dana.

Kao što je i bilo očekivano, United Media kanali nisu dostupni. 

4
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

1 komentar

Pera
Vraćanje unazad je dostupno na svim kanalima 7 dana, a dodatno može da se snimi ovih 50 sati sadržaja.