LOŠIJA PONUDA: Stigle izmene Supernovinih paketa

LOŠIJA PONUDA: Stigle izmene Supernovinih paketa

Foto: Supernova, PCPress

Operator Supernova izmenio je ponudu svojih Super PLAN paketa u skladu sa poslovnom politikom Telekoma. Nova ponuda važi od 01.06.2022. do 31.08.2022. godine, i uključuje izmene u dostupnosti dodatnih uređaja kao i ukidanje promocije 12 meseci po 1 dinar za nove korisnike na optici.

Novi korisnici na optičkoj infrastrukturi dobijaju 12 meseci 50% popusta, a na koaksijalnoj infrastrukturi 10 meseci 50% popusta. Popust za obnovu ugovora je 1 mesec 50% popusta.

Inače, promocija 12 meseci po 1 dinar na optici već neko vreme nije bila deo osnovne ponude, ali je bila dostupna korisnicima preko agenata ekskluzivne prodaje na terenu, kao i preko Telekomovih prodajnih partnera. Sada je ova mogućnost ukinuta kroz sve prodajne kanale.

Izmena koja se sigurno neće svideti korisnicima je ukidanje besplatnih dodatnih STB uređaja. Naime, u svim paketima koji imaju uslugu televizije, korisnicima je dostupan jedan primarni Move STB uređaj, i do jednog dodatnog STB/CAM uređaja koji nema napredne mogućnosti. Izmena se odnosi i na postojeće korisnike koji do sada nisu uzeli dodatni STB/CAM.

Ono što nije izmenjeno je dodatak „4 u PLAN 4”, u okviru kojeg se mogu pridružiti mobilni brojevi sa tarifama Soko, Omorika, Morava, Zmaj, Mobilni Net i Kontrola troškova, dok je kod MTS „4 u BOX 4” moguće dodati samo tarife Omorika i Kontrola troškova.

Ponudu Super PLAN paketa možete pogledati na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara