Marinika Tepić o SBB-u i Kopernikusu: Cilj Telekoma je da građani žive u mraku

Marinika Tepić o SBB-u i Kopernikusu: Cilj Telekoma je da građani žive u mraku

Foto: N1

Kako prenosi N1, povodom situacije oko reemitovanja kanala TV Prva i B92 na SBB-u oglasila se i Marinika Tepić, šefica poslaničke grupe „Ujedinjeni”, i ocenila da je sada u fazi poslednja, sudbonosna bitka Telekoma protiv SBB-a, sa jednim ciljem - da građani ne mogu više da gledaju N1 i Novu S, da žive u mraku.

Ona dalje navodi da je plan i cilj da se građani prebace na Telekomove kanale, jer kako kaže vlasnik televizija Prva i B92 Srđan Milovanović i Telekom „stari znanci”.

Tepić podseća da je Telekom Milovanoviću već platio 190 miliona evra, pet puta više od procenjene tržišne cene, za kablovski distrubucioni sistem „Kopernikus”, da bi on tim novcem mogao da kupi ove dve televizije sa nacionalnim frekvencijama. Dalje dodaje da očekuje da Tužilaštvo za organizovani kriminal i borbu protiv pranja novca zakuca na vrata ili uputi poziv generalnom direktoru Telekoma Vladimiru Lučiću zbog ovog problema.

„Kada se sve ovo zakuvalo, mi saznajemo da Telekom nastavlja da plaća dodatni novac dvema nacionalnim televizijama, istom privatniku kom su već obezbedili pare da za korist režima kupi te dve privatne televizije, a sve sa namerom da se korisnici skinu sa SBB-a i prebace na Telekom”, rekla je ona.

Celokupan tekst je dostupan na sajtu N1.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara