MTS izbacio iz ponude Cinestar TV kanale

MTS izbacio iz ponude Cinestar TV kanale

Foto: CineStar TV Channels, TS

Operator Telekom Srbija (MTS) objavio je danas saopštenje na sajtu gde se navodi da su iz Iris TV ponude ukinuti Cinestar TV kanali, i to konkretno:

  • Cinestar TV 1
  • Cinestar TV Action
  • Cinestar TV Fantasy
  • Cinestar TV Comedy
  • Cinestar TV Comedy HD

Telekom Srbija je potpisao ugovor o distribuciji Cinestar TV kanala 20. decembra 2018. godine, na standardni termin od 3 godine. Kako nije došlo do produženja ugovora do danas, 21. decembra 2021. godine, Telekom je prestao sa emitovanjem kanala.

Nije poznato da li su pregovori još uvek u toku, odnosno da li će se Cinestar TV kanali ponovo pojaviti u ponudi Telekoma.

Ukoliko ne dođe do produženja ugovora o distribuciji, očekuje se da Supernova ukine Cinestar TV kanale iz ponude 31. decembra 2021. godine.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

31 komentar

Nikola Vasiljević
Da se vrate sinestarovi kanali
Nikola Vasiljević
Ja sam da se vrate sinestarovi kanali
Jasmina Ivkov
Jedva cekam kraj ugovora.Ovo je slj operater.Ne mogu da odaberem 5 kanala.Sreviranje kanala koje niko ne gleda.Pravo razocarenje.Cinestar nestao....sramota za nebrigu o korisnicima od kojih zivite.
Sonja Gavrilovic
Koristim Box paket , i ugovor potpisala na 2 godine. Stvarno je bruka za ovako operatera da ukida kanale i cinestar i 1001 i dečije kanale.... kada prodaju pakete treba to nam predoči. Došla sam u situaciju da plaćam, i cekam kraj Ugovora.
Stvarno nekorektno i neposteno prema korisnicima. Osecam se prevarenom.
Dejan
Ako ne vrate cinestar ja i svi koje poznajem a imaju mts raskidamo ugovor
Nikola
bez cinestar kanala mts ponuda nista ne vredi
Ivana
Da li je nekom poznato da li korisnici mogu bilo sta da urade ovim povodom? Da se trazi umanjenje narednih racuna, raskid ugovora bez penala ili neki drugi vid nadoknade tipa da ubace u redovnu ponudu HBO paket kad su vec izbacili Cinestar kanale?
Gordana
Sramota! Uzeli smo mts samo zbog cinestara, dali su nam spisak kanala sa ovim kanalima. Sada su ukinuli kanale. To je prevara! Sramota. Vaš Iris ne vredi ništa bez Cinestara
Lekso Šćekić
Vratite CineStar kanale, užas to je jedino što sam gledao
Djordjevic Vukosava
Zelim da raskinem ugovor, internet je los,pojavljuju se freske a sto je najgore ukinuli ste cinestar kanale.
Nebojša Isaković
Vratite sinestar tv kanale ili raskidam ugovor
Mila
Bez Cinestar kanala, MTS ponuda mi ne vredi mnogo.. Neću produžavati ugovor, jer kablovsku koristim iskljucivo zbog gledanja filmova, a ne zbog Pink-a i sliicnih kanala.
Branko
Ni Vi iz SBB niste mnogo bolji, Najbolje rešenje je negledanje vaših izbora programa. Samo internet i slušanje muzike kao nekad. Dosta zaglupljivanja sa bilo koje strane
Branko
Znači kad istekne ugovor, zbogom konačno. Već jednom pre desetak godina sam raskidao ugovor pa sam opet zaglupljen pomislio da ste se popravili ali ne. Bahatost, osionost i naravno, potpuna nebriga za želje građana od kojih plate primate. Pa ne gledaju svi sport. Za par meseci zbogom.
Jovan J.
Ocekujemo Vas u SBB-u,prijatelji!!!
Legionar
Ukoliko MTS nastavi ovako, neće mu mnogo ni država pomoći. Ovakvom neprofesionalnošću MTS prosto tera svoje korisnike u SBB. 😡
Dejan
Izbacite pinkove kanale a vratite Cinestar .
Veki
Najgora stvar sto ste ukinuli cinestar, tu su njbolji filmovi. Trebalo bi da produzite ugovor i vratite kanale. Sada nam preostaje HBO dok je otvoren za praznike. Pinkovi kanali su uzas pogotovo Zadruga. Cime vi usmeravate ovu omladinu na nasilnost i nemoral. I onako pretplata vam je ogromna, jer drzite monopol. Ubirate prihod samo ne znam zasta
Mima
Vratite nam Cinestar!!!
Stevo
Vratite nam Cinestar!!!
Zoran
Sramota,namame vas pa onda ukinu.
Nino
Platio sam pumu uslugu sa tim kanalima,raskidam uslugu i prelazim na eon
Darko
Užas,pre dva dana sam uveo optiku i već sam se pokajao.Ukinuli Cinestar kanale a prave se ludi,kada pitam kažu da bi trebalo da ih imam,slika očajna,pošto paralelno imam i SBB na drugom HDMI ulazu i kada uporedim SBB što se tiče slike za dve klase bolji,što se tiče zvuka za tri klase bolji,imam 14 dana da raskinem ugovor što ću verovatnoni uraditi pošto je ova optika teška prevara,mora MTS još mnogo da uči od SBB -a,ali na žalost MTS je državni projekat
Dusan
E pa sada jos samo da ukinu i FOX kanale pa da trazim odma ukidanje usluge televizije
Zoran
Raskinuti ugovor....pa u Sbb
Zeljko
Najbolji filmovi su na Cinestar kanalima...nadam se da ce ih vratiti..
Boban
Treba svi da raskinemo ugovore bez cinestar ostalo ne vredi ni 5 din
Marija
Jedini kanali koje sam gledala su Cinestar kanali, jer su imali najbolje filmove. Kao što pročitah u komentaru, ova kablovska sada ne vredi ništa.
Milena
Bez Cinestara ova kablovska ne vredi ni 5din....
Sonja Grujić Matijević
Ako je tako, onda pretplatnici očekuju umanjenje cene pretplate ili raskidanje ugovora. Starudije od filmova na Pinkovimni RTS-ovim kanalima nas ne zanimaju.
Marko
I supernova ce ukinuti cinestar kanale jer mts ocito ne zanimaju cinestar kanali cim nije ugovor produzen a mts ce cinestar kanale zameniti sa ona 4 happy kanala I novim arenama tesko da ce ugovor izmedju mts I cinestar biti produzen sto posto I najverovatnije ce I supernova ukinuti cinestar kanale sto posto a zamene ce biti arena sport premium 4 i 5 arena sport 9 I 10 I cetiri happy kanala a iz supernova lete I Hrt kanali I Rtl hr ako neka kupuju engleze za 600 mil