SBB digitalizuje Leskovac, korisnike očekuje Internet do 1 Gbps!

SBB digitalizuje Leskovac, korisnike očekuje Internet do 1 Gbps!

Foto: SBB

Izgleda da je 2021. godina digitalizacije u SBB-u, jer nakon Zrenjanina, Sombora, Užica i Kruševca, kompanija SBB je najavila i digitalizaciju Leskovca.

„U skladu sa svetskim trendovima, SBB nastavlja da širi svoju GIGA mrežu, digitalizuje sve gradove u kojima pruža usluge i na taj način korisnicima omogućava vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija. Tokom protekle dve godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredila brzine interneta u deset gradova. ” navodi SBB u saopštenju

U ovom trenutku, Leskovac će postati deseti GIGA grad u SBB-ovoj kablovskoj mreži u Srbiji, nakon Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Beograda, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina i Sombora. Digitalizacija u Užicu i Kruševcu je još uvek u toku.

Podsećamo, digitalizacija uključuje potpuno gašenje analognog signala na kablovskoj mreži, i promenu ponude u skladu sa cenovnikom za digitalizovana područja.

U narednom periodu svi korisnici SBB-a u Leskovcu će biti kontaktirani radi zakazivanja intervencije za instalaciju dodatnih prijemnika, kako će nakon završetka digitalizacije biti onemogućeno gledanje TV programa bez prijemnika odnosno STB uređaja.

Dodatno, korisnicima u GIGA gradovima se automatski, potpuno besplatno i bez potpisivanja nove ugovorne obaveze, povećavaju brzine Interneta u okviru EON paketa:

Paket Stara brzina Nova brzina
EON Light Duo 50/4 Mbps 100/10 Mbps
EON Full Duo 100/8 Mbps 150/15 Mbps
EON Premium Duo 200/12 Mbps 300/30 Mbps
EON Light 75/5 Mbps 150/15 Mbps
EON Full 150/10 Mbps 250/25 Mbps
EON Premium 300/15 Mbps 500/50 Mbps

Korisnicima na starim Duo i Trio paketima, kao i korisnicima Postpaid Internet paketa, brzina će ostati nepromenjena.

Za ostvarivanje brzina iz Premium paketa neophodan je Advanced Home Gateway Ubee EVW32c ili Technicolor CGA2121 - korisnicima sa Basic Home Gateway uređajima će isti biti besplatno zamenjeni odgovarajućim.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara