SBB odgovara RTS-u: „Pogrešili ste adresu!”

SBB odgovara RTS-u: „Pogrešili ste adresu!”

Foto: SBB

Nakon što je RTS optužio SBB da ilegalno emituje njihove programe, kompanija SBB je u odgovoru, koji je preneo N1, to saopštenje nazvala sramotnim i poručia RTS-u da su „pogrešili adresu”.

Naime, SBB navodi da je Telekom taj koji ilegalno emituje film „Dara iz Jasenovca”, i da je RTS „optužbe za pljačku morao da uputi Telekomu Srbija”.

Kompanija SBB navodi da je ponašanje RTS-a neprimereno i da u tabloidnom stilu plasira potpune neistine građanima Srbije.

Ovakvo ponašanje rukovodstva Radio televizije Srbije koje favorizuje Telekom i njegove aplikacije, a SBB neosnovano napada, iako je u potpunosti postupio po njihovom sopstvenom zahtevu, jeste, verujemo, tema za pravosudne organe. RTS bi tada imao priliku da objasni zašto diskriminiše građane koji su pretplatnici različitih operatora

SBB je upozorio RTS na činjenicu da „nijednom rečju” nisu odgovorili na inicijalno pitanje - „zašto su dozvolili Telekomu da piratizuje film i emituje ga preko svojih aplikacija” - i naveo da je RTS time „potvrdio da je diskriminisao samo korisnike EON aplikacije” koji nisu mogli da gledaju film „Dara iz Jasenovca”.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara