Telekom Srbija proslavlja 25 godina od osnivanja

Telekom Srbija proslavlja 25 godina od osnivanja

Foto: MTS

Operator Telekom Srbija proslavlja 25 godina postojanja, i pripremili su promocije za svoje nove i postojeće korisnike fiksnih i mobilnih servisa pod brendom MTS kao i pod brendom Supernova.

Sve promocije traju od 01.06.2022. do 30.06.2022., osim promocije za prelazak sa pripejda na Omorika tarife, koja traje do 11.06.2022.

Promocije za mobilnu telefoniju

Svi korisnici koji potpišu novi ugovor za Soko lite ili Soko max tarifu uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na 25% popusta na mesečnu pretplatu u prvih 6 meseci trajanja ugovorne obaveze.

Svi novi korisnici koji odaberu Omorika 3, 8 ili 16 tarifu dobijaju besplatno jednokratni dodatak od 25 GB koji traje do kraja meseca aktivacije.

Postojeći korisnici Omorika i Zmaj tarife dodatak mogu da aktiviraju besplatno putem Moj mts portala ili aplikacije. Novi i postojeći korisnici Morava i Kontrola troškova tarifa mogu da aktiviraju dodatak od 2.5GB putem Moj mts portala ili aplikacije. Dodatak je jednokratan i traje do kraja meseca u kojem je aktiviran.

Korisnici koji sa pripejda pređu na neku od Omorika tarifa ostvaruju popust od 25% na mesečnu pretplatu u toku prva 3 meseca. Alternativno, korisnici mogu odabrati tarifu Omorika 8 ili 16 sa promotivnom cenom od 1599 dinara mesečno u toku prvih 12 meseci. Promocije se ne mogu kombinovati. Promocija traje do 11.06.2022.

Pripejd korisnici mogu da aktiviraju dodatak od 2.5 GB po ceni od 25 dinara, ili dodatak od 250 minuta po ceni od 25 dinara. Dodatak traje 7 dana, i može se aktivirati putem Moj mts portala ili aplikacije.

Korisnici postpejd mobilnih tarifa mogu aktivirati jednokratni dodatak deljenih 25 TB (terabajta) interneta, po ceni od 2500 dinara, koji mogu da podele sa još četiri mts broja. Dodatak je jednokratan, košta 2500 dinara, i može se aktivirati putem Moj mts portala ili aplikacije.

Promocije za iris TV (IPTV televiziju)

Svim korisnicima su besplatno automatski otključani svi kanali iz Max TV paketa, osim HBO kanala, i aktiviran je Pickbox Now paket. Za dodatno uživanje, korisnicima je omogućeno da besplatno u video klubu gledaju filmove Toma, Južni vetar i Hotel Beograd, kao i sve ostale filmove iz video kluba.

Promocije za korisnike Supernova televizije

Svim korisnicima su besplatno automatski otključani svi kanali iz paketa Super TV Plus, u periodu trajanja promocije od 01. juna do 30. juna. Nakon isteka promotivnog perioda, kanali će se automatski zaključati korisnicima koji nisu pretplaćeni na Super TV Plus paket.


Tekst saopštenja dostupan je na sajtu Telekoma.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

1 komentar

Marko
Tv trstenik nema ni logo I epg na eon I D3 platformama ni ti je sbb ista objavio za tv trstenik hoce li biti logoa I epg na tv trstenik a od spanskih kanala sbb je mogao otkupiti autorska prava za la 1 umesto tv E koji je katastrofa od slike sve je ok Ali zasto tv trstenik nema ni epg a ni logo moze li se to resiti