TeleSrbija podcast ep. 7: Varljivo leto - šta kada nevreme poremeti komunikacije?

U ovoj epizodi TeleSrbija podcasta, Dijana i Milan pričaju o tome kako jake oluje i ekstremni vremenski uslovi utiču na telekomunikacione mreže. 

Bez obzira na to gde se nalazite, verovatno ste već iskusili posledice nevremena na vašu komunikaciju - prekidi signala, problemi sa internet vezom, i ponekad potpuni gubitak usluge. Ali, šta se tačno dešava u pozadini kada oluja pogodi našu telekomunikacionu infrastrukturu?

Koji su organizacioni i logistički izazovi sa kojima se telekomunikacione kompanije suočavaju? Koje preventivne mere preduzimaju i koliko brzo operatori mogu reagovati kada se nevreme zaista dogodi? 

U svetlu sve učestalijih ekstremnih vremenskih uslova, razgovarali smo o tome šta operatori mogu preduzeti kako bi njihove mreže postale otpornije i pouzdanije u budućnosti. Takođe smo razgovarali o tome na šta korisnici treba da obrate pažnju kako bi zaštitili svoj signal tokom nevremena.

Ne propustite našu novu epizodu, i obavezno se pretplatite na naš kanal i aktivirajte zvonce da ne biste propustili nijednu novu epizodu TeleSrbija podcasta!

Subscribe

Voditelji

Milan Kragujević je glavni i odgovorni urednik kao i osnivač portala TeleSrbija, stručnjak za IKT i entuzijasta za nove tehnologije.

Dijana Milutinović je komunikolog sa više od 15 godina iskustva, posvećena IT sektoru i novim tehnologijama.

O portalu

TeleSrbija je vodeći telco news portal u Srbiji i regionu, i predstavlja jedini ovakav stručni medij u Srbiji, sa posvećenom publikom i pažljivo izgrađenim autoritetom. Prateći svetske i domaće trendove u svetu telekomunikacija, mi izveštavamo pravovremeno, tačno i nepristrasno.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara