Uštedi uz MTS EKO POPUST: Do 15.000 dinara popusta za novi telefon ili tablet!

Uštedi uz MTS EKO POPUST: Do 15.000 dinara popusta za novi telefon ili tablet!

Foto: MTS

Zamenite svoj stari telefon i ostvarite EKO POPUST za kupovinu novog uređaja.

Evo jedne sjajne vesti za sve ljubitelje prirode i mobilnih uređaja! mts je započeo promotivnu kampanju "Staro za novo".

Ova specijalna promotivna akcija vam omogućava da zamenite svoj stari mobilni telefon i ostvarite mts EKO POPUST od 5.000 dinara. Na ovaj način direktno utičete na očuvanje životne sredine.

Kako Funkcioniše mts EKO POPUST?

Svaki mts EKO POPUST vredi 5.000 din, a popuste može kombinovati do maksimalno tri takva popusta za tri stara uređaja. Popusti se sabiraju, i ukupno možete uštedeti do 15.000 dinara za kupovinu novog uređaja.

Promocija je dostupna korisnicima postpejd tarifa, koji uz novi ugovor od 12 ili 24 meseca za tarifu, kupuju novi uređaj.

Popust/popusti se mogu iskoristiti:

  • Za plaćanje novih mobilnih uređaja i LTE tableta u roku od 30 dana od dana potpisivanja ugovora kojim je definisan mts EKO POPUST;
  • Za kupovinu jedanog uređaja i ne mogu se zameniti za novac.

Ovom akcijom mts se pridružuje globalnim naporima očuvanja životne sredine, podstičući korisnike da zamenom starih uređaja doprinesu smanjenju elektronskog otpada. "Staro za novo" nije samo povoljna prilika za kupovinu, već i prilika da svaki pojedinac doprinese zelenijoj budućnosti.

Budite deo zelene revolucije i uživajte u najnovijoj tehnologiji uz mts EKO POPUST!

1
❤️
2
👍
1
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara