Powerline Adapter ili WiFi extender za samo 1 dinar mesečno

Powerline Adapter ili WiFi extender za samo 1 dinar mesečno

Foto: TeleSrbija montaža, MTS, Huawei, D-Link

Operator MTS (Telekom Srbija) ponudio je korisnicima PLA (Powerline Adapter) ili WiFi extrender uređaj za 1 dinar uz određene BOX pakete.

Tako korisnici BOX 3 "fiksni + Net50/400 + iris TV Plus", "fiksni + Net100/600 + iris TV Max", kao i BOX 4 PLAVI, BELI, ZLATNI jedan od uređaja dobijaju na korišćenje za 1 dinar mesečno, dok korisnici paketa BOX 4 CRVENI, CRVENI LITE i PLAVI LITE imaju mogućnost da odaberu ili jedan dodatni STB ili PLA/WiFi extender uređaj za 1 dinar mesečno.

Cena korišćenja uređaja za BOX 2 korisnike kao i za svaki sledeći uređaj u BOX 3 i BOX 4 se naplaćuje 349 dinara mesečno.

Reč je o D-LINK PowerLine AV2 1000 HD Gigabit i Huawei EchoLife WA8021V5 uređajima koje je u slučaju raskida ugovora ili odustajanja od daljeg korišćenja potrebno vratiti operatoru.

MTS-ovo uputstvo za upotrebu i podešavanje D-Link PLA adaptera možete pročitati na ovom linku.

Uputstvo za upotrebu i povezivanje/podešavanje Huawei WA8021V5 WiFi extendera možete pročitati na ovom linku.

Više informacija o ponudi pronađite na zvaničnom sajtu operatora.

0
❤️
4
👍
1
😲
0
😢
0
😠
0

1 komentar

Sloba
Da, samo ponudio! Ali kada treba da ga dobiješ odgovor je NEMA. Ja sam pre par dana uzeo box 4 beli i tražio extender a jutros su me zvali i kažu mi to nemamo i nećemo imati sigurno narednih mesec dana. Skoro da mi kaže nećes ga nikad ni dobiti. Bitno je da stoji u ponudi paketa.