Skandalozno: MTS povećava cene SVIH USLUGA postojećim korisnicima!

Skandalozno: MTS povećava cene SVIH USLUGA postojećim korisnicima!

Foto: MTS

Operator MTS objavio je dva obaveštenja (za BOX pakete i za mobilne tarife) danas, o ukidanju starih BOX paketa i mobilnih tarifa, za postojeće korisnike, što će nastupiti od 1. juna 2022.

Usled ukidanja tarifa, svi korisnici će biti automatski prebačeni na nove aktuelne tarife iz ponude, bez obzira da li su u pitanju BOX paketi fiksne telefonije, interneta ili televizije, ili mobilne postpejd tarife. Promene će biti primenjene samo korisnicima kojima je istekla ugovorna obaveza.

Plan migracije korisnika postpejd tarifa je dostupan na ovom linku.

Na primer, korisnici Zmaj tarife koji su istu do sada plaćali 999 dinara će novu Zmaj tarifu bez ugovorne obaveze plaćati 1649 dinara. Isto tako, korisnici Omorika 30 tarife sa telefonom će novu tarifu Soko lite plaćati 300 dinara više na mesečnom nivou, a brzina interneta će im bizi ograničena na 10 Mbps zbog prelaska na novu tarifu.

Kada su u pitanju korisnici BOX paketa, plan migracije je dostupan na ovom linku.

Određeni korisnici će biti prebačeni na nove pakete sa nižom cenom pretplate, kao na primer BOX 4 Zlatni, koji umesto 12.299 dinara sada košta 10.349 dinara bez ugovorne obaveze, ali isto tako određeni korisnici nižih paketa (BOX 2 Fiksni i Net 10 na primer) će nove tarife plaćati između 200 i 400 dinara više na mesečnom nivou.

Poskupljenja će biti primenjena automatski za sve korisnike, osim ukoliko sami ne izvrše aneks ugovora i pređu na neku od aktuelnih tarifa pre 1. juna 2022.

Korisnici koji žele da raskinu ugovor isto mogu učiniti u skladu sa Opštim uslovima Telekoma, odlaskom u poslovnicu i podnošenjem pisanog zahteva za raskid ugovora, od strane potpisnika ugovora.

Informacija: Ovaj tekst je inicijalno sadržao informacije da će promene biti primenjene i korisnicima sa aktuelnom ugovornom obavezom, na osnovu informacija koje smo dobili od Telekoma. Međutim, po najnovijem obaveštenju od 4. maja, Telekom neće primenjivati promene korisnicima koji imaju aktivnu ugovornu obavezu.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
3
😠
0

Nema komentara