VISITING CROATIA: Hrvatski Telekom ima sjajnu ponudu tourist eSIM-ica, na ćirilici!

VISITING CROATIA: Hrvatski Telekom ima sjajnu ponudu tourist eSIM-ica, na ćirilici!

Foto: Hrvatski Telekom, Screenshot, TeleSrbija montaža

Operator Hrvatski Telekom ovog leta ima izvanrednu ponudu za sve turiste koji putuju u Hrvatsku! Umesto da svoju SIM-icu kupujete na benzinskoj crpki ili u T-Centru, istu možete preuzeti putem web sajta Hrvatskog Telekoma, uz posebne promotivne uslove!

Na društvenim mrežama se iznenadno pojavila nova marketinška kampanja Hrvatskog Telekoma, usmerena na srpsko tržište, i - najzanimljivije - napisana delom na ćirilici. 

U okviru promotivne kampanje, zvanično nazvane "VISITING CROATIA", novim korisnicima Hrvatskog Telekoma dostupna je posebna SIM kartica ili eSIM sa turističkim dodatkom koji uključuje neograničen Internet u trajanju od 10 dana po ceni od 10 EUR.

Uz to, korisnici koji preko web sajta Hrvatskog Telekoma kupe eSIM, dobiće zapravo 2 eSIM-a sa navedenom promocijom, po ceni od 10 EUR.

Korisnicima su na raspolaganju 4G i 5G mreža Hrvatskog Telekoma po neograničenoj brzini protoka Interneta, bez deprioritizacije po FUP.

Foto: Hrvatski Telekom, Screenshot, TeleSrbija montaža

Klasične SIM kartice moguće je kupiti na benzinskim crpkama PETROL i INA, na kioscima TISAK i iNovine, kao i u bilo kom T-Centru.

Korisnicima eSIM-a kupljenog preko web sajta na raspolaganju je i jednokratni popust na bilo koju Uber vožnju u iznosu od 30% uz promotivni QR kod koji sadrži kupon.

Preko web sajta, moguće je kupiti i 120 GB Interneta koji važe 90 dana po ceni od 20 EUR.

Navedene promocije, konkretno Neograničen Internet u trajanju od 10 dana, i 120 GB Interneta koji važe 90 dana, moguće je automatski obnoviti, dopunom kredita. Za Internet 10 dana, potrebno je imati barem 7,96 EUR na računu po isteku dodatka, i on će se automatski obnoviti na još 10 dana, dok je za 120 GB 90 dana obnova dostupna po ceni od 20 EUR.

Dodatak se može naknadno obnoviti slanjem SMS poruke sa tekstom FLAT na 13636 zatim odgovorom sa tekstom DA na sistemsku poruku sa tog broja.

Dodatke je moguće aktivirati neograničen broj puta, dokle god je SIM kartica ili eSIM važeći, i ima dovoljno kredita.

Za više detalja posetite web sajt Hrvatskog Telekoma - VISITING CROATIA.

Uvjeti korišćenja (PDF).

0
❤️
4
👍
0
😲
0
😢
0
😠
1

Nema komentara